Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“L’amor pels animals eleva el nivell cultural del poble”

l’assegurança de llar, hi poden quedar cobertes la majoria de les races de gossos, però el millor és comprovar-ho per si és necessari complementar-la amb una assegurança per a races catalogades com a “potencialment perilloses”. També en pots minimitzar l’impacte econòmic familiar amb una assegurança específica de mascotes.

5.000 euros per rescatar un esquiador a França

Has pensat esquiar fora d’Espanya sense assegurança? Una assegurança de viatge assumirà les teves despeses mèdiques, de repatriació i trasllats, i la responsabilitat civil. Jo no m’ho pensaria dues vegades.

En 30 anys, per cada 100 persones en edat de treballar hi haurà gairebé 62 jubilats. Has calculat els diners que necessitaries per jubilar-te i mantenir el ritme de despesa actual la resta de la teva vida? Pensa-hi… Tenim un paracaigudes per a tu