Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

I la teva, quan?

Quan parlem de seguretat en una empresa, les nostres ments es dirigeixen als equips de protecció individual i, per descomptat, als sistemes de seguretat i protecció instal·lats en l’empresa. Tanmateix, tot i evitar i disminuir tots aquests riscos, la mala sort pot envair una empresa i enfonsar-la, malgrat que l’empresa tingui èxit.

I si et roben les joies de l’àvia?

Per incloure el robatori de joies en la teva assegurança de llar has de sol·licitar a un taxador que en determini el valor. S’hi ha d’afegir una descripció i, si pots, una fotografia i/o factura. En cas de robatori, rebràs una indemnització pel valor estimat o declarat.

La nostra experiència ens diu que les coses barates surten cares. Són assegurances sense cap tipus d’assessorament i que no tenen en compte les cobertures que realment necessites. No te la juguis, i menys encara amb l’assegurança que protegeix el cotxe, la casa, la salut, la família…