Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

L’Hostaleria es reinventa i amplia els seus serveis

En Ramón, l’amo del bar Casa Manoli, va decidir obrir el local la setmana passada. D’aquesta manera poden tornar a la “nova normalitat”. Intentar recuperar part de les pèrdues del negoci, remuntar econòmicament i tornar a escoltar el so dels estris, les veus i les rialles d’una clientela fidel.

Així serà la “desescalada” dels campaments d’estiu més segurs de la història: “Acampades anti-Covid-19”

Aquest estiu els campaments seran confinaments a cel obert amb controls exhaustius de les persones que hi entren i en surten. El Col·lectiu Nacional de Campaments d’Estiu ha redactat un “protocol segur”. El primer requisit és una “declaració responsable dels pares” en què garanteixin que el menor no ha tingut contacte amb malalts de coronavirus i que no presenta símptomes quan arriba al campament.

Desinfecta el teu vehicle i elimina’n els virus i les bactèries. T’expliquem com ho pots fer de manera segura i eficaç. Alerta! No serveixen els productes que fas servir a casa, el podries fer malbé. Fes servir productes que tinguin almenys un 70% de solució alcohòlica.