Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

La carta de l’Ivan als Reis d’Orient

“Benvolguts Reis d’Orient,

Som tres germans i, de vegades, ens costa compartir les joguines, però ens ho passem molt bé jugant junts a pilota. Però s’ha trencat i en volem una de nova. L’Oscar, com que és el més gran, també vol un videojoc per a la PS4, i l’Hèctor, que és el petit, uns cotxes bòlids. Jo, a més, vull un estoig de bricotaller.

També vull que es donin joguines a l’escola, perquè després es reparteixen entre els nens que no teniu temps de visitar. Jo ho faré, així deixem espai per a les joguines noves. No us oblideu de les nostres bosses de llaminadures i dels pijames calentons, hem crescut i ens comencen a quedar petits.

Us prometo que aquest any faré la feina cada dia i em portaré bé.

PD: al saló us deixaré una mica de torró i llet.”

Ells s’ocupen de la il·lusió, nosaltres que els regals siguin educatius i de qualitat. És important que siguin els adequats per a la seva edat i capacitat. Cal vigilar amb les peces petites per als nens de menys de 3 anys, així com amb les joguines amb bateries. Han de tenir el marcatge CE, que acredita que el fabricant, que ha d’estar degudament identificat, compleix totes les regles de seguretat de la UE. Per als videojocs, a més, s’han de tenir en compte les normes PEGI. També s’ha de guardar el tiquet de compra per a qualsevol possible devolució o reclamació i llegir les instruccions seguint els consells establerts.

Comprar a botigues de confiança és molt important, com en les assegurances, és una garantia de professionalitat i qualitat. I recordeu, en rebaixes es mantenen tots els drets com a consumidor.