El que el meu pare em va ensenyar i l’assegurança em va estalviar

L’assegurança de defunció s’ocupa de gestionar tots els tràmits necessaris després de la mort d’una persona i així tancar l’últim pas de la seva vida i, per descomptat, alleujar aquest tràngol als éssers estimats. Però, a més, una assegurança de defunció també pot fer el trasllat nacional i internacional, ajudar amb la gestió del dol, oferir un servei d’orientació telefònica i ajuda a domicili, elaborar testaments en línia i de final de la vida digital…

No apaguis el llum, Maria Llum

Poden assegurar les plaques solars. Quan les instal·lis, vine a informar-nos-en, perquè les plaques es poden considerar continent en algunes companyies (ja que formen part de les instal·lacions fixes), o bé es poden considerar contingut en altres companyies (ja que formen part del mobiliari i els estris). I aquesta distinció és fonamental a l’hora d’assegurar les teves plaques (i bateries) solars.

Una modificació de l’article 11 de la Llei de contracte d’assegurança va introduir que un canvi en l’estat de la teva salut no pot implicar un augment de la prima i que aquest agreujament del risc l’ha d’assumir l’entitat asseguradora.