“Al pa, pa, i al vi, vi”

És veritat: entendre una assegurança és molt complicat. Tres de cada quatre persones pensen que els productes de les companyies d’assegurances són difícils i que totes ofereixen el mateix… No és cert.

Pensa, per exemple, en la teva assegurança de la llar. La majoria de vegades casa nostra és el patrimoni més important que tenim. I què podem fer? Estudiar un contracte que gairebé té més pàgines que un llibre per indicar què cobreix i què no? No seria més fàcil que ho faci algú per nosaltres, algú que coneix tots els productes del mercat i tots els pros i contres?

A buscar, comparar i seleccionar les millors opcions ens hi dediquem nosaltres, la teva corredoria d’assegurances de confiança.

Quan vas per lliure, resoldre un sinistre (accident, contratemps, desgràcia) i que la companyia et pagui la indemnització pactada es pot convertir en un malson. Trucaràs a un 902 i cada vegada t’atendrà un operador, lluitaràs amb un pèrit i esperaràs a veure què passa.

Fa 100 números (100 mesos) que ens vam decidir a editar el nostre butlletí “Més val prevenir que curar” amb un doble objectiu:

1.- Traduir al llenguatge col·loquial l’entrellat de l’assegurança (un contracte amb drets i obligacions molt enrevessat).

2.- I explicar-te que des de la nostra corredoria estem al teu costat durant tota la vida de l’assegurança: des que decideixes buscar per contractar fins que cobres la indemnització, en cas de sinistre.

Volíem dir “al pa, pa, i a l’assegurança, assegurança”. Confiem haver-ho encertat.

Categories