05/07/2024

Pluja, calamarsa, vent… Davant l’adversitat, tranquil·litat

El terme DANA s’ha convertit en quelcom molt familiar últimament. En qualsevol època de l’any, fenòmens atmosfèrics adversos com la calamarsa, el vent i les trombes d’aigua poden causar estralls en llars, cotxes i negocis. La pregunta és, estàs realment protegit? No totes les assegurances són iguals i, moltes vegades, la cobertura de danys atmosfèrics no està inclosa en la teva pòlissa bàsica.

Imagina una tempesta de calamarsa que deixa el teu cotxe ple de bonys o casa teva o negoci danyat. La teva assegurança cobreix aquests danys? Moltes persones se sorprenen en descobrir que no ho fa.

Els danys ocasionats per fenòmens atmosfèrics solen tenir requisits específics per ser indemnitzats, com la quantitat de pluja per metre quadrat o la intensitat del vent. Assegura’t que la teva assegurança cobreixi correctament tant el contingut com el continent de la teva llar, així com el teu cotxe o negoci.

És vital que sàpigues “què estàs comprant” a canvi d’una prima. No creuràs que totes les assegurances són iguals, oi? Estar ben assessorat és la millor manera de garantir que, passi el que passi, estaràs cobert i tranquil. Davant del dubte, contacta amb nosaltres, ets la raó de la nostra empresa.