Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

El llogater perfecte

Els actes vandàlics i l’impagament del lloguer són les preocupacions més grans. Solució: l’assegurança del lloguer, aquesta assegurança cobreix la defensa jurídica en relació amb l’habitatge o el local assegurats, cobreix les despeses i els perjudicis econòmics derivats de l’impagament de la renda i els desperfectes materials ocasionats per la part arrendatària derivats d’actes vandàlics.

Tindràs problemes amb l’assegurança del cotxe si…

No s’ha de mentir mai a l’assegurança. La companyia pot rescindir la pòlissa, podeu perdre el dret d’indemnització i, en alguns casos, el frau es pot convertir en un delicte tipificat en el Codi penal que pot comportar fins i tot penes de presó.

Programes pirata al meu negoci? No, gràcies! Són il·legals, t’arrisques que deixin de funcionar, no tens accés al suport tècnic ni a actualitzacions i millores i la teva empresa està més exposada a virus, troians i codi maliciós