Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Estafades 2.200 persones que van comprar assegurances per Internet

Una banda de set presumptes delinqüents, establerta entre Tortosa i l’Ampolla (Tarragona), va crear un sistema a la xarxa amb què va enganyar 2.200 persones, que van pagar 450.000 euros a tot Espanya.

Publicaven anuncis virtuals (mai millor dit) en què oferien assegurances a un preu de 50 i 70 euros. Tenien 18 comptes bancaris operatius i retiraven els diners diàriament a través de caixers automàtics.

Els beneficis els invertien en cotxes de luxe que venien en un concessionari, també de propietat seva, ubicat a Tortosa. Enviaven part dels diners a Romania, on compraven or i béns immobles.

No és que t’estafin 70 € o 100 €…, no, aquest no és el veritable problema. El problema sorgeix quan et fa falta la pòlissa i resulta que no existeix; el problema és quan xoques amb el cotxe de davant, traieu “els papers de l’assegurança” i resulta que no tens assegurança, ara has de pagar els danys i, a sobre, la sanció per no tenir l’assegurança obligatòria del vehicle. El problema és quan es despenja un petit suport per a testos del balcó i cau sobre un transeünt; només li ha fet una rascada i un bon ensurt, truques a l’assegurança per fer ús de la garantia de responsabilitat civil que creus que tens contractada i resulta que no tens ni assegurança.

I és que per garantir la teva seguretat i tranquil·litat, sempre has d’acudir a un corredor. Pensa-hi, “no hi ha duros a quatre pessetes”.

Categories