Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

La teoria dels sis graus de separació

La teoria dels sis graus de separació ens ensenya que una persona té cent contactes de mitjana i que es pot connectar amb qualsevol altra persona de la Terra. Multiplica i veuràs que en el sisè nivell atrapes mil milions de persones. Amb Internet aquest procés s’accelera. Tothom està connectat, per a les coses bones i per a les coses dolentes…

Achís o achús?

Una assegurança mèdica pot tractar aquestes dues afeccions. Fins i tot podria incloure part de les despeses farmacèutiques. Però com sempre, et recomanem que la contractis mentre estàs sa, així evites preexistències. En aquesta ocasió, “val més curar-se amb salut”.

Abans de posar-te com una moto buscant la millor opció, consulta’ns; perquè la nostra corredoria és el millor comparador que pots tenir per protegir-vos a tu i la teva moto.