Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Protecció en època de pandèmies

Les assegurances sempre hi són quan les necessites, i és que una companyia d’assegurances està obligada a respondre quan es necessita, tret de les exclusions que estableixi el contracte de l’assegurança; però això ja ho saps, nosaltres només t’ho expliquem.

Per això és molt important destinar una petita part dels nostres estalvis, o fins i tot dins del pressupost de despesa, a la teva tranquil·litat, contractant les assegurances que més es necessiten per al dia a dia, una topada en un “stop” o una finestra trencada per un cop de pilota. Per a una possible circumstància extraordinària, una incapacitat sobrevinguda o un incendi a casa teva. També per a un fet futur inevitable, com la mort. En definitiva, aquestes assegurances ens van bé:

Assegurances de salut

Et garanteix l’assistència sanitària, també davant el coronavirus. Malgrat que algunes pòlisses exclouen epidèmies i pandèmies, les companyies d’assegurances han ofert l’assistència sanitària a les persones assegurades. De fet, s’han obert noves línies d’atenció virtual, quan les circumstàncies de les consultes ho permeten. Cal recordar sempre les preexistències i els períodes de carència per a aquest tipus d’assegurances.

Assegurances de cotxe

Malgrat l’estat d’alarma i totes les notícies falses amb què ens hem trobat, et confirmem que sí, que el teu cotxe està cobert per l’assegurança. Per això, davant de qualsevol incident o accident en els desplaçaments, la teva assegurança se’n farà càrrec.

Assegurances de la llar

La majoria de les companyies d’assegurances han previst nous protocols d’actuació per no deixar de donar cobertura en cap moment i oferir així serveis de teleassistència.

Assegurances de vida

Les companyies d’assegurances estan indemnitzant les persones beneficiàries de les morts per Covid19, tot i que és molt important comprovar totes les clàusules del contracte i revisar les exclusions en cas de pandèmia.

Assegurances de defunció

En qualsevol cas, aquesta assegurança actua amb total normalitat, les companyies d’assegurances mantenen els seus protocols d’actuació.

Truca’ns i resoldrem els teus dubtes. Ara, en època de confinament, seguim al peu del canó per al que necessitis.