Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Que no pari la música. I si no sona?

U2 va actuar a Madrid el mes de setembre passat. Aquests espectacles mouen pressupostos siderals. Fa anys, la gira del grup costava 3 milions d’euros setmanals tant si actuaven com si no ho feien. Amb Bono viatgen 69 camions, 200 persones fixes, 30 més de l’equip local i 50 més de seguretat.

Què passa si l’U2eiTour es cancel·la per problemes amb la veu, malaltia, mal temps…? Un metge independent ha de certificar la malaltia. L’assegurança d’esdeveniments assumeix les despeses pactades. Queden fora de cobertura els abusos de drogues o alcohol.

Les assegurances d’esdeveniments també cobreixen altres riscos com la responsabilitat civil pels danys que puguin patir tant el públic com el personal que treballi en l’esdeveniment. També estaran protegits els transports, l’edifici on es fa el concert o la pèrdua de beneficis del promotor.

Compte! Quan el concert és molt més petit i se celebra al teu poble, també cal assegurar-lo.