Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Comença la temporada alta d’accidents i robatoris

Moltes famílies han començat a marxar de vacances i no volen preocupacions, especialment després de tant de temps confinats. Ens han preguntat quins són els problemes més habituals de l’estiu: salut, accidents i robatoris a les llars són al capdavant del rànquing.

Complet! Totes les caravanes estan llogades

Aquest estiu de “nova normalitat”, les caravanes, autocaravanes i furgonetes camper estan sent una opció molt sol·licitada. Portes la casa a sobre i et desplaces quan vols, on vols i amb qui vols. Pots llogar, comprar o, fins i tot, camperitzar la teva furgoneta.

Una autocaravana et permet gaudir d’unes vacances diferents en una casa amb rodes. Si ets una de les moltes persones que has llogat un d’aquests vehicles per primera vegada aquest estiu, has de tenir en compte aquests consells per conduir una autocaravana amb seguretat.