Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Tres, família és”

L’Assemblea General de l’ONU va instituir el 1993 el 15 de maig com el Dia Internacional de la Família. Aquesta commemoració reflecteix la importància que la comunitat internacional confereix a la família, com a unitat bàsica de la societat al marge de com estigui formada. I promou l’adopció de mesures adequades per ajudar cada família a assegurar el benestar i la dignitat de tots els seus membres.

El 2018, el Dia Internacional de la Família es va centrar en les famílies i societats inclusives, i va emfatitzar en la necessitat de construir societats pacífiques i inclusives per aconseguir un desenvolupament sostenible.

El concepte de família ha anat evolucionant al llarg dels anys d’acord amb les tendències mundials i els canvis demogràfics. Podem trobar famílies amb dues mares, dos pares o monoparentals, formades per més avis i àvies, amb mascotes, famílies nombroses, sense descendència… i totes són famílies en què el punt comú és l’amor.

Afortunadament, la indústria de l’assegurança també evoluciona juntament amb la societat, i protegeix tots els membres de la unitat familiar, independentment de la composició que tingui, i és que hi ha tantes formes de protecció com tipus de família.

Categories