Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

La família i un o una més

Les persones expertes asseguren que les relacions amb animals aporten salut física a les seves famílies, fan que creixi la seva autoestima i les converteixen en persones més extravertides.

Les mascotes fan que anem un 15% menys a les consultes mèdiques. Ajuden nens i nenes a ser més responsables, tenir més disciplina i ser més generosos.

No diguis mentides que és pitjor

Per culpa de la “picardia”, algunes persones menteixen i falsegen la declaració amistosa d’accidents, fins i tot s’arriben a simular accidents que no han passat mai. Tanmateix, qui practica aquestes trampes ha de saber que incorre en un delicte de falsificació de document mercantil amb penes de presó de fins a tres anys.

Aquest estiu vigila amb el sol! Posa’t també a l’ombra per evitar els cops de calor. A més, et recomanem que segueixis aquests consells…