Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Qui juga amb foc…

Falles, traques, petards, focs artificials… Per sant Josep, sant Joan, romeries, les festes dels pobles, dels barris… Dies per passar-s’ho bé, però amb precaució i molt de compte.

I si passa alguna cosa?

El millor és contractar una assegurança de responsabilitat civil. Costa molt poc i, en canvi, qualsevol incident pot ser molt elevat en cost.

“Tres, família és”

El concepte de família ha anat evolucionant al llarg dels anys d’acord amb les tendències mundials i els canvis demogràfics.

Afortunadament, la indústria de l’assegurança també evoluciona juntament amb la societat, i protegeix tots els membres de la unitat familiar, independentment de la composició que tingui, i és que hi ha tantes formes de protecció com tipus de família.

No tenim una bola de vidre per anticipar problemes, però sí que sabem com solucionar-los si n’hi ha. Som experts en assegurances i ens preocupa la teva tranquil·litat.