Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Assegurança de caravana per a principiants

Anar de vacances amb la teva pròpia casa, casa sobre rodes, la tens preparada pràcticament tot l’any, perquè quan sorgeixi una escapada només l’hagis d’enganxar al vehicle i “sortir cremant rodes”. I per tenir-la a punt tot l’any, no només cal mantenir-la en bon estat, sinó tenir-la assegurada. Com ho pots fer? Doncs amb una assegurança per a caravanes: et protegeix quan està aparcada al teu garatge, en un càmping o en una zona habilitada per a caravanes i, per descomptat, mentre t’hi desplaces.

I de què et protegeix? Doncs d’un accident durant el desplaçament; d’un accident domèstic; d’un robatori (al garatge o en un càmping); de danys per pluges, vents, pedra o neu; del trencament d’una claraboia; d’actes de vandalisme… I, a més, inclou defensa jurídica, responsabilitat civil… T’interessa?