Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Te’n vas de cap de setmana?

El 9 de març brillarà la lluna plena. A l’Índia coincideix amb el Holi, el festival dels colors. Aquella nit es reuneixen entorn d’una foguera per celebrar la victòria del bé sobre el mal. Quan es faci de dia, tothom que hi assisteixi es llançarà pols de colors: el vermell representa l’amor i la fertilitat, el verd la primavera i els nous començaments.

Surt el sol i, generalment, ens agrada gaudir del bon temps, per la qual cosa aprofitem els caps de setmana per fer escapades. El que no ens agrada és un imprevist que ens amargui el pla. T’expliquem com et pots protegir.

Viatges amb cotxe de lloguer

Fes servir l’assegurança de lloguer per a cotxes, autocaravanes, quads, vaixells, motos d’aigua, avionetes… Assegura’t que l’empresa amb la qual contractes el lloguer del vehicle disposa degudament de l’assegurança.

Viatge amb tot inclòs

L’assegurança d’assistència en viatge t’acompanyarà durant el trajecte en tot el que facis. Comprova que inclou el robatori i els danys d’equipatge, anul·lacions, retards, cerca i repatriació, responsabilitat civil, defensa jurídica, indemnització per accident…

La teva salut ens importa

Ni se t’ocorri sortir de viatge sense pòlissa de salut. Anar al metge es podria convertir en una tortura, perquè no sabràs quin escollir. I un hospital cobra fins a 6.000 euros per nit segons el país.

Doncs vaig al concert de la meva ciutat

En aquest cas, et recomanem que, amb l’entrada, contractis una assegurança de cancel·lació. Així, si no hi pots anar, recuperaràs els diners.

Gaudeix dels teus caps de setmana!