Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Si fossis alpinista, a qui lligaries a la corda?

Saps que es produeix una mitjana de 3 lesions per cada 1.000 esquiadors al dia? La majoria són conseqüència de la falta de pràctica o inexperiència.

Esquiar és un esport de risc

Et recomanem una assegurança adequada a les teves rutines de neu: si vas regularment a la muntanya, si viatges dins del país o has decidit viure una experiència internacional.

Descobreix quines assegurances contracten els Reis Mags

A part de l’assegurança de viatge, els “Reis Mags” també asseguren les cavalcades de Nadal per si es produeix algun contratemps. L’organitzador contracta una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els danys a tercers, que són els espectadors. També es contracta una assegurança de cancel·lació d’esdeveniments i, per descomptat, una assegurança d’accidents per als participants.

Amb les pluges d’aquest hivern, des de la nostra corredoria d’assegurances t’aconsellem prudència a la carretera amb aquests consells.