Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Els Reis Mags no porten regals, se’ls emporten

El 6 de gener, festivitat dels Reis Mags, ha passat a la història com el dia en què es produeixen més robatoris de l’any. Com que a Espanya és festa, moltes cases queden buides perquè els llogaters o propietaris es desplacen per passar el Nadal amb els seus éssers estimats.

La temporada alta de robatoris és l’hivern, concretament els mesos de desembre i gener. Després, hi ha l’agost, per les vacances d’estiu.

Segons un informe elaborat per Unespa (la Patronal de l’Assegurança), per àrees geogràfiques, a Tarragona és un 65,72% més probable que un habitatge sigui assaltat que en el conjunt del país. I el segueix Madrid, amb un 56,06%.

En canvi, Navarra és la comunitat on és més difícil que et robin, seguida d’Orense. Per això, si no vols tenir cap disgust aquest Nadal, aplica la nostra màxima: “Val més curar-se amb salut”; protegeix-te dels possibles intrusos perquè no t’entrin a casa i, a més, nosaltres et podem cobrir a través d’una bona assegurança fins i tot el “robatori de la il·lusió”.

Categories