Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“El futur pertany als qui creuen en la bellesa dels somnis”

Fa temps que et ronda pel cap la idea de ser emprenedor i muntar el teu propi negoci. Et ve de gust convertir-te en autònom amb tot el que això suposa: prendre decisions pròpies i traçar el camí que vols seguir a la vida.

La ment traça els projectes i, de vegades, s’ennuvola amb preocupacions. Tindràs prou feina? En tindràs prou per viure i mantenir la família? Els clients pagaran a temps? I si et poses malalt i no pots treballar? O se t’inunda el local, baixa el nombre de clients, un treballador té un accident laboral…?

Camina segur

El mercat assegurador t’ofereix productes que et permeten dormir tranquil. La teva gestoria s’ocupa dels aspectes comptables, fiscals i laborals. Nosaltres, com a corredors d’assegurances, t’ajudem a descansar a la nit i t’assessorem sobre la pòlissa i les cobertures que et fan falta. Tu encarrega’t de generar negoci a la feina.

Per a les empreses, existeixen les assegurances obligatòries i les recomanables.

Les obligatòries són:

– Accidents de conveni per als treballadors.

– Responsabilitat civil per a possibles reclamacions, segons l’activitat que facis. Pot incloure: RC patronal (relació entre empresa i treballadors), RC de productes (pels danys que puguin causar) i RC d’explotació (pel desenvolupament de l’activitat).

Les recomanables són:

– Baixa laboral per a autònoms si deixes la feina temporalment.

– Interrupció de negocis, que protegeix la pèrdua d’ingressos després d’un accident.

– Multirisc per al local on tens el negoci.

Estudis del sector indiquen que el 70% dels emprenedors espanyols NO sap quines assegurances necessita. És més, un de cada deu seria més audaç en els negocis si conegués les assegurances que el protegirien segons les necessitats que té.

Els nostres consells per emprendre són tres:

  1. Pren la iniciativa i posa passió a la feina.
  2. Assegura’t que el negoci té viabilitat i és rendible.
  3. Busca professionals per a les feines NO productives; és a dir, les que NO generin ingressos directes. Per a això tens els corredors d’assegurances, advocats, comptables… I tu dedica’t als clients.

Sort i endavant!