Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Gràcies” a les xarxes socials m’han robat durant les vacances

Has llegit en algun lloc que el 80% dels lladres exploren les xarxes socials per preparar els robatoris? És veritat! Gràcies a la informació que llancem al món, saben quins dies i quines hores són els millors per fer l’agost.

Què és el que mai no has de publicar? Just el que et ve més de gust: les fotos que il·lustren com de bé t’ho estàs passant. Moltes vegades apareixes amb altres amics als quals etiquetes, en benefici dels lladregots.

Recomanació: espera’t a publicar les fotos quan hagis tornat i fes servir etiquetes tipus #VullTornar-hi, en què indiques que la diversió s’ha acabat. Faràs enveja als amics, però sense permetre que els dolents t’entrin a casa.

I si en lloc d’un lladre tens una aixeta mal tancada i s’inunda la casa? O una espurna provoca un incendi?

El millor antídot és l’assegurança de la llar, perquè també cobreix els incidents que tenen lloc quan no hi ets. Recorda que ha de protegir el continent (la casa amb les parets, les finestres, etc.) i el contingut (el que hi tens: mobles, ordinador, joies, etc.).

Abans de sortir de vacances repassa les cobertures de la pòlissa. Si creus que hi falta alguna cosa del que t’hem recomanat, vine ràpid que ho afegirem en un moment. Així marxes tranquil i tornes feliç.