Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

I quant costen els contratemps a les empreses?

I per reflectir la importància de les assegurances per a empreses o assegurances industrials, destaquem els resultats traslladats per UNESPA a través del seu últim informe del 2017.

Es calcula que les companyies d’assegurances desemborsen uns 1.200 milions d’euros cada any per resoldre els problemes amb què topa el teixit productiu espanyol. I si aquests costos haguessin de sortir directament de les nostres butxaques?

D’altra banda, segons el nostre coneixement i experiència, desgraciadament encara hi ha, de manera global a les PIME, problemes d’assegurament; un 40% dels riscos sobre el patrimoni de l’empresa NO estan ben coberts, el 45% de les empreses NO tenen coberts els riscos en relació amb els seus equips humans, el 19% de les necessitats d’assegurament relacionades amb la responsabilitat civil es queden sense cobrir i un 53,3% de les empreses desconeixen els costos que els suposaria una paralització de l’activitat o l’impagament dels seus clients.

La clau és contractar exactament el que la teva empresa necessita, atenent especialment els riscos més probables i, per descomptat, les cobertures obligatòries. A les nostres oficines podràs trobar les persones expertes que saben veure i atendre les teves veritables necessitats.

D’aquí ve la importància de les assegurances.