Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

#MAgrada el teu #Postureig de xarxes socials per vacances… per robar-te millor

“A nosaltres ens van desvalisar la casa l’estiu passat. Tot indica que va ser per una dada que vaig posar a Facebook. Marxàvem de vacances dues setmanes i ho vaig publicar. Quan vam tornar, teníem tota la casa regirada: s’havien endut televisors i ordinadors”.

Segons la Policia, l’únic vincle entre el #Lladre i la #Víctima era que un dels #Amics havia escrit que també volia viatjar a #PlatjadeBolonya.

Segons la Policia, “en general, la gent no vincula el que publica amb cap fet delictiu que hagi patit. Hi sol haver poca consciència respecte al que es penja. I un dels nous mètodes que segueixen els delinqüents és investigar a través de les xarxes socials. És més barat i fàcil que fer una vigilància física. Les xarxes estan pensades per compartir informació, no per protegir-la. Tots solem pensar que no hem d’amagar res, però és millor protegir-se”.

Com podem evitar 310 robatoris al dia

A Espanya es registren una mitjana de 310 robatoris per dia i la majoria tenen lloc a l’estiu i els caps de setmana. A part de no abaixar les persianes totalment i demanar al veí que, de tant en tant, buidi la bústia, t’oferim aquests consells virtuals.

#Instapispes #Facepispes No pugis fotos, que els teus familiars i amics pensin que estàs tan desconnectat que no tens temps per publicar fotos a les xarxes.

#AmicsInfluencersNo Si les persones que viatgen amb tu creuen que els seus milions (o desenes) de seguidors han de saber tots els seus moviments, prohibeix-los que t’etiquetin. Si ho fan, les teves precaucions no serveixen de res.

#VullTornar #MissYou És millor fer servir el #PostureigDiferit quan tornes a casa. Puja llavors les fotos i etiqueta els àlbums amb aquests hashtags.

Segueix aquestes recomanacions. Els amics gaudiran amb tu de les peripècies vacacionals o es moriran d’enveja, però casa teva estarà fora de perill. Si, a més, la blindes amb una #AssegurançadeLlar, encara millor!