Si no tens cap assegurança de viatge, és millor que et quedis a casa

Aquest any, més que mai, els espanyols gaudirem de les vacances dins del país. La nostra preocupació principal quan viatgem és que ens puguem posar malalts i no trobem el lloc adequat per curar-nos. Com saps, les competències de sanitat són autonòmiques. Llavors… Què passa quan una família de Mèrida es trasllada a la Manga del Mar Menor i el conductor del cotxe es trenca la cama?

En aquest cas, una assegurança d’assistència en viatge se n’ocuparà. Oblida’t de problemes d’atenció mèdica a la vostra destinació de vacances i de les despeses del trasllat a casa.

Un telèfon d’atenció 24 hores t’informarà del centre mèdic assignat i dels passos que has de seguir.

No te la juguis!

Una assegurança de viatge és, abans que res, una assegurança de salut temporal d’assistència mèdica per malaltia o accident, per prolongació de l’estada i la repatriació, així com pel desplaçament i l’allotjament de l’acompanyant. També inclou el transport o la repatriació per mort, entre altres cobertures, i, a més, pots tenir cobert l’equipatge i la cancel·lació.

Pots adaptar l’assegurança de viatge a les condicions de les teves vacances, protegeix el teu benestar siguis on siguis.

Cada viatge és una aventura. Gaudiu-ne tranquils.