Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Una assegurança per amor

“L’amor et dona satisfacció, alegria i una felicitat que no es pot comprar. Però sense diners, tindràs greus problemes”.

I per què no fusionem aquests dos conceptes? La vida és una experiència que travessem viatjant dins d’un cos humà. Un vehicle que l’edat va deteriorant, que s’acaba avariant i trencant. La nostra societat no parla de les dificultats que provoca una absència, però aquestes absències suposen un cost familiar elevat.

El dia que faltis, les persones que depenen de tu tindran un canvi brusc emocional, però també econòmic. Passaran el dol i afrontaran la nova situació. On viurà la teva família? A quina universitat aniran els teus fills? En quina situació financera quedareu tu o la teva parella en cas d’incapacitat?

Quan un pare o una mare ens deixen, comencen els problemes econòmics. A Espanya, l’assegurança de vida resol cada any el futur de 25.000 famílies (UNESPA). Contractar-la és un acte de generositat cap a les persones que t’importen i del qual només elles podran gaudir.

Encara vols deixar el futur de la teva família a mans de l’atzar?