Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Vam xocar 30 cotxes en una calamarsada, paga el Consorcio?

No, no… No paga el Consorcio de Compensación de Seguros. Intervé en grans catàstrofes, però no en les tempestes de calamarsa. Cadascú es fa càrrec dels danys que ha causat als altres vehicles. Si tens una assegurança a tot risc, també pagarà les teves destrosses.

“Una apendicitis a Nova York em podria haver arruïnat”

Fa cinc anys, el nostre client se’n va anar de vacances una setmana a la Gran Poma, i seguint els nostres consells va contractar una assegurança d’assistència de viatge. Malauradament, va patir un atac d’apendicitis i el van haver d’ingressar d’urgència per operar-lo; la factura va pujar a 30.000 dòlars.

Aquí tens alguns consells per prevenir les al·lèrgies primaverals. Amb una assegurança mèdica pots tractar aquestes afeccions, però et recomanem que la contractis mentre estàs sa, així evites les preexistències