Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Yo tengo un chiringuito a orillas de la playa, lo tengo muy bonito y espero que tú vayas”. Georgie Dann no va inventar El Chiringuito

Xiringuitos, casetes de fira, tavernes portàtils… llocs on es pot gaudir de l’estiu mentre prenem alguna cosa. De vegades, s’hi produeixen intoxicacions pel mal estat dels aliments. Qui en té la responsabilitat?

The Show Must Go On

Una de cada quatre persones anirem a un concert aquest estiu. Pot aixafar-te la guitarra un imprevist que t’impedeixi assistir-hi (una hospitalització, una mort…). Perdries els diners? Depèn de la web en què hagis comprat les entrades i si has fet servir targeta de crèdit. De vegades, en els dos casos es permet el reemborsament.

Algunes assegurances consideren el traster una part de l’habitatge i d’altres el consideren una cobertura addicional de la qual cal informar perquè quedi ben cobert si passa qualsevol cosa. Si tens dubtes, no te la juguis, vine a veure’ns i te n’informarem.