06/11/2023

Viure plenament: una mirada a la vida d’en Manel

En Mark Twain solia dir: “Un home que viu plenament està preparat per morir en qualsevol moment”. La vida és plena de moments inesperats, i és vital abraçar-los tots. En Manel n’és un exemple clar.

Un esperit infrangible

En Manel, als seus 76 anys, és un testament del que significa viure plenament. Els seus amics l’anomenen, afectuosament, “boig”, ja que cada any estableix i compleix una nova meta, bé jugant al tennis, bé muntant en bici amb el seu club; sempre troba una alegria i un propòsit en cada moment.

Una vegada, un accident a la carretera el va fer reposar durant tres mesos. Gràcies al fet que estava preparat, es va poder centrar en la seva recuperació i no preocupar-se per altres aspectes. Això li va permetre tornar al seu estil de vida actiu tan aviat com va poder.

Un soci en l’aventura

No està sol en el seu viatge. L’àvia Juana, la seva dona, és el pilar de la família. Amb una perspectiva financera astuta, la Juana sempre ha emfatitzat la importància de la planificació. “Deixar les coses lligades i ben lligades” és el seu lema. Junts han navegat per la vida assegurant-se que la seva família estigui cuidada, no només en termes emocionals, sinó també pràctics.

Reflexions sobre la vida

Oliver Sacks, poc abans de morir, va expressar: “El sentiment que predomina al meu interior és de gratitud. He estimat i he estat estimat; he rebut molt i he donat a canvi el que he pogut”. Igual com Sacks, en Manel i la Juana també comparteixen aquest sentiment de gratitud i aprofiten al màxim cada dia, independentment del que els pugui portar el dia de demà.

L’acompanyant silenciosa: la protecció asseguradora

Al llarg dels anys, com a corredors d’assegurances, hem tingut el privilegi d’acompanyar en Manel i la Juana en el seu viatge. En cada etapa de les seves vides, junts hem analitzat les seves necessitats i ens hem assegurat que tinguessin el suport de les solucions adequades. Des d’assegurances de vida i accidents, que els van donar la tranquil·litat de saber que estaven coberts en moments crítics, fins a assegurances de defunció, que els permeten tenir la certesa que la seva família estarà cuidada fins i tot quan ja no hi siguin.

El viatge d’en Manel i la Juana és un testimoni de com, amb passió per la vida i la protecció adequada, es pot viure plenament i sense remordiments. I això és precisament el que busquem per a tots els nostres clients: una vida viscuda amb plenitud, amb la seguretat que tenen el nostre suport en cada pas del camí.

 

Depósito Legal M-41589-2012 Edita: E2K Global