Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“Jo no soc ximple”

“Espero que us sigui d’ajuda aquesta humil aportació i que mai no hàgiu de passar pel que vaig passar jo. Per això poso el meu gra de sorra: em vaig proposar que això no li passaria a ningú mentre que jo pogués explicar el que em va passar”.

Aquesta és la història d’una dona que va anar al banc per signar una hipoteca i la van obligar a contractar una assegurança de vida. La nostra protagonista va pagar puntualment durant 12 anys l’assegurança i la hipoteca fins que va quedar embarassada i, per aquestes circumstàncies esquives de la fortuna, va rebre una incapacitat permanent.

Llavors, va intentar cobrar l’assegurança. Va anar al banc i, després d’esperar una setmana, li van comunicar que la seva pòlissa no cobria la incapacitat permanent total ni tampoc l’absoluta.

Ella va recordar els cinc mesos d’hospital lluitant entre la vida i la mort i els 12 anys de sacrificis per pagar la hipoteca i l’assegurança. Enfadada, va donar de baixa la seva assegurança i la del marit. Error!, perquè van perdre tots els drets. El banc va deixar de ser amable i ells van haver d’afrontar centenars de problemes per tornar a contractar una altra pòlissa.

El consell que ens deixa aquesta història és que només cal confiar en els veritables experts, nosaltres: els corredors d’assegurances. Abans de signar cal llegir el contracte, revisar-lo i, sobretot, entendre’l, que per això hi som.

Et recordem que:

  • El banc NO et pot obligar a contractar una assegurança de vida, ja que la llei et diu que la pots contractar amb qui vulguis.
  • Comprova si el beneficiari és el banc o la teva família.

Pots canviar la pòlissa. Ningú no et lliga eternament.