Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

“No és increïble tot el que hi pot haver dins d’un llapis?”

Fes punta al llapis i recorda aquest titular de Quino (el creador de Mafalda), perquè has d’afrontar la clatellada de setembre amb la tornada a l’escola. Tens entre 35 i 60 anys?, parella?, fills?, vius al dia o anticipes els problemes?

Els més petits han estat gairebé tres mesos de vacances, heu descansat i ara toca afrontar les despeses escolars: llibres, quaderns, classes extraescolars… Al setembre comencen a caure les fulles, i és que ja fa olor de tardor. Fes comptes amb el llapis de Quino i analitza si encara es poden fer servir les motxilles de l’any passat, no ho compris tot de cop i aprofita els descomptes.

L’assegurança perfecta: salut, diners i amor

Pensant en l’estalvi, què passa si a la teva família algú té un accident, pateix una malaltia, mor el cap de família o es crema la casa? Les desgràcies, per desgràcia, es produeixen, i un imprevist greu et pot arruïnar la vida.

Una prioritat de la teva família és prevenir i protegir qualsevol imprevist. Com? Primer assegurant un flux d’ingressos regulars per si falta el proveïdor principal. Després, garanteix la salut familiar, el patrimoni i l’educació dels fills.

La tornada a l’escola és el moment idoni per reflexionar sobre aquests objectius, que es tradueixen en pòlisses de vida, salut, llar…

A les aules tants caps tants barrets. La professora del menut és molt afectuosa amb els alumnes. El tutor del més gran és més dur i exigent. Però tots dos es preocupen perquè els nois aprenguin i surtin ben formats.

I els pares, els hem d’oferir unes arrels profundes i ales perquè volin sols quan arribi el moment. Fins aleshores, l’acte d’amor més gran amb els nostres és fer que visquin segurs i feliços. I aquí, els corredors et podem ajudar escollint l’assegurança perfecta.