Si compres el teu cotxe per l’emoció, assegura’l per la raó

Segons “les trampes del desig”, comprar un cotxe continua sent una de les adquisicions més emocionals que fem a la nostra vida. Admirem la marca, el disseny, la potència… I diem que té molt d’espai, que és còmode i que els nens viatgen més segurs.

Malgrat les cerques per Internet i les comparatives de preus a la cerca de “gangues amb 4 rodes”, els éssers humans aboquem tota la nostra passió a aconseguir la segona compra més important de la nostra vida després de la casa.

Després arriba l’hora de contractar una assegurança, i en aquell moment la pregunta que sorgeix és: què és més convenient, una assegurança a tercers o una assegurança a tot risc? Entre les possibilitats hi ha la de pagar més a canvi de tenir cobertures extres, però, és rendible?

Des del punt de vista econòmic, contractar una assegurança o una altra depèn de diversos factors o casuístiques, i l’antiguitat del vehicle és el principal motiu per decantar-se per qualsevol d’aquestes.

La manera més ràpida i senzilla de contractar la millor assegurança és que t’assessorem. La nostra corredoria disposa de la millor tecnologia i amb una àmplia mostra de companyies d’assegurances amb multitud de productes que s’adapten perfectament a cada necessitat. A través nostre podrem trobar l’assegurança de cotxe que millor s’adeqüi a tu en garanties i preu.