05/07/2024

Campaments d’estiu: rialles, jocs i molta seguretat

Les esperades vacances escolars ja han arribat! I amb elles, els campaments d’estiu, on els nostres fills es diverteixen, fan nous amics i aprenen coses noves. Però, sabies que a més de ser superdivertits, els campaments també són llocs molt segurs?

Això és alguna cosa que els nostres fills no arriben a entendre, però és alguna cosa que als pares ens pot interessar saber perquè ens aporta aquest plus de tranquil·litat. Per exemple, els campaments compten amb una assegurança d’accidents que protegeix tant els monitors com els nens. Així, qualsevol incident que ocorri està cobert, incloent-hi despeses d’assistència sanitària i indemnitzacions per qualsevol mena d’accident.

A més, els campaments tenen una assegurança de responsabilitat civil que cobreix els danys personals o materials que puguin causar a terceres persones. Així, si durant una activitat algun nen causa sense voler algun dany, l’assegurança s’encarrega de cobrir els costos.

El millor de tot és que els nostres fills només han de preocupar-se per passar-s’ho en gran. Des de jocs i excursions fins a tallers de treballs manuals i esports, tot està pensat perquè l’experiència sigui inoblidable i segura. Així que, quan vegis al teu petit saltar a l’autobús del campament, pots estar tranquil sabent que està en bones mans. Gaudeix de l’estiu amb seguretat!