02/05/2023

“La família unida mai serà vençuda”

La família és una institució universal que existeix a totes les societats conegudes. És el nucli de les societats. Les famílies estan integrades per un grup de persones unides mitjançant llaços. Aquests llaços poden ser molt diversos: sanguinis, matrimonials, filials, afectius… Hi ha tantes maneres de formar famílies com persones formem la societat, i és que la diversitat ens enriqueix i ens fa més humans. I a qualsevol família la uneix un aspecte comú: l’amor.

Tant és si tens dues mares, dos pares o un munt d’avis. Els llaços afectius són més forts que els llaços de sang, i l’amor i l’afecte transcendeixen els “papers”.

Les famílies som més flexibles i tots respectem les necessitats i individualitats particulars.

Tu què fas? Uns estudien i d’altres treballen i tots col·laborem en les tasques de casa i tenim cura els uns dels altres. Ens preocupa el benestar de la unitat familiar i ens hem de protegir i cuidar, i això també ho fem a través de les assegurances de salut.

Per què?

Perquè valores molt la qualitat assistencial. Quan tens un problema de salut, el primer és la rapidesa en l’atenció i la tria dels millors especialistes.

També vols atenció dental gratuïta o amb un copagament pactat, sense ensurts en la teva economia. I, com que viatges sovint, necessites la tranquil·litat de l’assistència mèdica a qualsevol país que et vingui de gust visitar.

Fins i tot, les assegurances de llar s’han flexibilitzat i són molt curoses amb casa teva, els teus mobles, els objectes que tant aprecies (el mòbil, l’ordinador, la tele 4K). Passa el mateix amb l’assegurança del cotxe, amb garanties per a tots els ocupants.

Ens cuidem perquè ens estimem.