Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Si ets conductor de primera… respecta les bicicletes

Les ciutats i carreteres són plenes de perills per als ciclistes: cotxes, autobusos, motos, camions… i poden ser letals quan no es respecten les normes. La convivència amb els conductors no es redueix a més carrils bici. La solució es basa en el respecte.

Tranquil… El teu bitllet de bus o d’avió inclou una assegurança

Tots els transports públics tenen l’obligació de contractar una assegurança obligatòria de viatgers. No fer-ho està considerat delicte. Cobreix els danys corporals que un passatger pugui patir. Si vas amb autobús, taxi, tren, avió, vaixell… el bitllet que adquireixes inclou una assegurança.

Si tens un accident amb un altre vehicle, la manera més habitual de solucionar el conflicte és mitjançant una declaració amistosa d’accidents. Segueix aquests consells, que dels tràmits amb la companyia d’assegurances ja ens n’ocupem nosaltres.