04/05/2022

“A la llum de la candela la burra sembla donzella”

Arriba el bon temps i ja comences a programar l’assistència als teus festivals preferits. Uns se celebraran a cobert i d’altres a l’aire lliure. Tots seran un èxit, grans artistes, grans bandes, grans espectacles que viuràs amb els teus amics o família. 

Però… què s’amaga darrere d’aquest tipus d’espectacles perquè tot surti bé i estiguem ben protegits si passa alguna cosa? 

Com tots podem imaginar, qualsevol esdeveniment que congregui una gran quantitat de persones comporta una gran quantitat de problemes i riscos. Com més persones hi hagi, més creix la probabilitat que alguna cosa falli. L’organització correcta d’un esdeveniment passa per la previsió, la resolució de tots aquests problemes que sorgeixen sobre la marxa i les assegurances que protegeixen els organitzadors, els artistes, els treballadors i els espectadors. 

Canvis d’horari, canvis d’espais i/o ubicacions, caigudes i lesions, desperfectes a les instal·lacions, accidents de muntatges o desmuntatges, problemes amb les instal·lacions elèctriques, robatoris, intoxicacions alimentàries, climatologia adversa, aglomeracions o estampides, cancel·lacions…  

Els organitzadors tenen l’obligació de ser prudents i conscients de totes les possibles eventualitats perquè tots gaudim i estiguem protegits i, amb això, tinguem festa assegurada!