02/08/2022

“Cambrer… Quèèè…? Una de mero! Una de mero?”

Si et dic que a Espanya tenim 100.000 bars més que llits d’hospital…

Que som el país amb més bars del món amb 277.539…

I que només a la zona madrilenya entre Atocha i Antón Martín hi ha més hostaleria que a tot Noruega…

Ens agrada la gresca, xerrar, riure, menjar, beure i, si és en una terrassa, millor. El clima i els bars garanteixen la diversió. Hem pres un vi amb els propietaris de “casa Juan”, “Pedro dígame” i “Consuelo por favor”, a qui hem ajudat amb les seves assegurances. I a la Corredoria ens hem quedat molt tranquils, però ells encara ho estan més.

Diu el Juan: “Els nostres productes i la nostra atenció són de primera, i ara, a més, sabem que davant de qualsevol imprevist estem protegits”.

Ens explica la Consuelo: “Un client pot relliscar al lavabo i caure. Les assegurances d’hostaleria ens indemnitzen davant d’aquests contratemps”.

El Pedro encara va més lluny, creu que les assegurances “ens salven en situacions impossibles. Una nit se’n va anar la llum i es va espatllar el menjar refrigerat. Quan vam obrir al matí tot funcionava correctament, però s’havia interromput el procés de fred i no ens en vam adonar. Es va produir un brot lleu d’intoxicació alimentària i les reclamacions van ser ateses igual que el cost dels aliments que vam haver de retirar quan vam detectar el problema. Gràcies a la nostra assegurança, que vau gestionar des de la Corredoria, vau resoldre el problema immediatament i nosaltres vam continuar amb el servei de dinars i sopars”.