Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Com has d’incloure el teu nadó a l’assegurança de salut

Enhorabona, mare! Tens una assegurança de salut per a la família, t’acabes de quedar embarassada i vols incloure les cures del nadó a la pòlissa familiar. T’expliquem com ho has de fer.

1.- El part. T’hauràs d’haver assegurat 8 mesos abans de l’embaràs (és el període de carència habitual en què les cobertures es mantenen inactives). Així quedaran incloses les cures prèvies durant la gestació i, també, el naixement.

2.- 24 hores. El primer dia d’hospital el nadó està cobert. Si l’assegures immediatament, quedaran eliminats els períodes de carència. N’hi ha prou amb una simple trucada de telèfon.

3.- De 0 a 14 anys. Amb aquestes edats es necessiten atencions diferents de les persones adultes. Estan més exposats a malalties. Per intentar evitar-les, hi ha un calendari de vacunes i revisions periòdiques. Durant els primers anys, l’especialitat de pediatria s’ocuparà de la seva salut.

Una per a tots, sense llistes d’espera

La millor opció és afegir el teu nadó a l’assegurança de salut familiar. Un percentatge molt elevat de la població espanyola gaudeix d’una assegurança de salut. Els principals avantatges que ofereix són la rapidesa en les cites de les especialitats i l’elecció del quadre mèdic i del centre d’assistència.

La teva salut és el primer, però la dels teus fills va abans.

“Cuida el teu cos, és l’únic lloc que tens per viure” (Jim Rohn).