Comença la temporada alta d’accidents i robatoris

Moltes famílies han començat a marxar de vacances i no volen preocupacions, especialment després de tant de temps confinats. Ens han preguntat quins són els problemes més habituals de l’estiu: salut, accidents i robatoris a les llars són al capdavant del rànquing.

A més de tenir el millor anti-ensurts que és una assegurança, hi ha la preocupació addicional de la Covid-19, que ha vingut per quedar-se i ara ens hi hem d’adaptar.

L’assegurança et protegeix d’ensurts i despeses imprevistes. Ara, també és molt important prevenir perquè no passi el pitjor.

Comencem pel teu vehicle. Fes-li una revisió abans del viatge i comprova que tens el telèfon d’“assistència” per si et quedes tirat o tens un accident.

Ja t’has ocupat de l’hotel, les maletes, els desplaçaments… El relaxament de les rutines vacacionals canvia els nostres hàbits de menjar, les excursions o la pràctica d’activitats a les quals no estem acostumats. Una assegurança d’assistència en viatge s’ocuparà de les despeses mèdiques o el transport del malalt i els acompanyants, o ens alleugerà el mal geni amb la indemnització d’equipatges extraviats i li agrairem l’abonament de cancel·lació del viatge.

Tinc actualitzada l’assegurança de vida? Si tens dubtes, consulta’ns i no et preocupis, ho revisem tot amb tu i actualitzem la teva assegurança de vida per adaptar-la a la teva situació familiar i laboral, i ens assegurem que cobreixi la Covid.

Sense salut no som ningú. Recorda portar la targeta sanitària de la Seguretat Social i, a més, la teva targeta de salut privada, tens especialistes i centres mèdics a tot el món, i si depenent de la destinació tens dubtes, truca’ns abans de sortir.

Casa teva, revisa que tens pagada l’assegurança de la llar perquè no t’afecti, si et toca, algun dels 25.000 robatoris que es produeixen a l’estiu.

D’acord. Llavors tenim les assegurances de l’estiu a punt, oi? Si no les fem servir, millor: senyal que tot ha anat bé.