Complet! Totes les caravanes estan llogades

Aquest estiu de “nova normalitat”, les caravanes, autocaravanes i furgonetes camper estan sent una opció molt sol·licitada. Portes la casa a sobre i et desplaces quan vols, on vols i amb qui vols. Pots llogar, comprar o, fins i tot, camperitzar la teva furgoneta.

L’espai és reduït, però amb algunes comoditats que el transformen en casa teva: fogonet i nevera portàtils, ja tens la cuina; matalàs, ja tens el dormitori, i amb sort és modular, de manera que també tens un sofà, i ja tens la sala d’estar; el bany pot ser un luxe, però no és impossible, ni tampoc indispensable… I pots viatjar marcant les teves rutes i els teus temps, més lluny o més a prop… tu tries a cada moment.

Però has de saber que les caravanes s’han d’assegurar. Perquè l’assegurança funcioni, l’has d’estacionar en càmpings o zones habilitades per aparcar-les. També les protegeix en desplaçaments i al garatge.

Les garanties inclouen tots els riscos habituals d’un cotxe i molts extres: incendis per accidents domèstics, ruptura de claraboia o cops de branques al càmping, vandalisme i danys de pluges, vents huracanats o corriment de terres.