Denuncia! Si el banc et fa creure que és obligatori contractar una assegurança que, a sobre, és més cara

Ens ha passat a tres de cada quatre clients quan sol·licitem un crèdit al banc; aquest banc de confiança on guardem els estalvis; el que ens ajuda quan necessitem diners. El director aprova l’operació i, abans de signar, ens comunica que en pot millorar les condicions. Només hem de contractar una assegurança de vida vinculada al préstec hipotecari perquè la companyia d’assegurances pagui els diners pendents si es produeix una desgràcia i també una assegurança de llar.

El banc ens fa creure que és obligatori contractar l’assegurança amb ells, cosa que és mentida. Hem demostrat casos en què et poden cobrar fins a un 79% més que qualsevol companyia del mercat. Normalment, inclou cobertures extra que realment no necessites i per capitals, en molts casos, molt desorbitats que, posteriorment, no regularitzen.

Consulta’ns i no ho acceptis! Des dels col·legis i les organitzacions professionals, les associacions de consumidors i altres institucions ja s’han denunciat moltes d’aquestes pràctiques abusives de la banca. També s’han delatat algunes entitats financeres per vincular els préstecs ICO de la pandèmia amb altres assegurances.

Revisa-ho i consulta’ns. Sabem com ajudar-te.