06/07/2022

Em van trucar del banc

M’han trucat del banc per oferir-me una assegurança per als cotxes. Així ho tinc tot centralitzat a la seva companyia d’assegurances i tindria avantatges econòmics, a més d’un descompte en la prima de totes les meves assegurances.

Quan els vaig preguntar què m’oferien per aquests 5 euros menys que pagaria en cadascuna de les assegurances, no em van saber respondre.

He llegit ‘històries’ dels ‘jocs bruts d’amor’ que algunes persones fan perquè les seves parelles no els deixin. No han parlat amb el banc, això sí que són jocs bruts, jocs bruts que surten malament.

Vaig comprar casa meva, amb tota la il·lusió, on visc amb la meva família, vaig demanar una hipoteca, la qual em van concedir, però a canvi d’unes condicions més favorables havia de contractar les assegurances de vida i també de la llar. Des que tinc la hipoteca he hagut de recórrer a l’assegurança de llar en dues ocasions, una per la instal·lació elèctrica i una altra pel subministrament d’aigua, i cap de les dues vegades l’assegurança no ha cobert els sinistres. L’assegurança va al·legar que els responsables eren les empreses subministradores. Amb aquests refusos em vaig adonar que estàvem desprotegits al 100%. Les persones de l’entitat bancària que “em van condicionar” a contractar-los l’assegurança i a l’hora de defensar els meus interessos, se’n desentenien, ja que no era part de la seva feina, només complien les quotes de venda que els obliga la seva entitat, sense més ni més. Visc al camp, en una parcel·la amb subministraments propis, horta, gallines, arbres fruiters i les meves oliveres. Tinc una bassa d’aigua, a més d’un magatzem per a les meves eines. Tot això a més del meu habitatge, la meva llar. I què tinc cobert? Doncs resulta que ‘al meu banc amic’ només li preocupa que casa meva no es cremi i que pugui continuar pagant la hipoteca, si és habitable o no, o si no tenim aigua corrent o electricitat durant dues setmanes els és igual, a més del desastre que suposaria per a la meva economia familiar.

He trucat a la meva Corredoria, en la qual tinc ben assegurats els meus vehicles, i ens coneixen, a tota la família. Només vull viure sense ensurts amb una assegurança que vetlli per mi i resolgui les meves preocupacions i problemes.

Hem fet números i la penalització del banc per canviar l’assegurança de llar compensa completament la seguretat i la protecció que a partir d’ara tindré a casa meva. Ara tinc coberts des de l’entrada a la parcel·la fins a l’últim metro de tanca. I és que quan persones professionals s’interessen de veritat per la teva situació i les teves circumstàncies, i no pels interessos propis, pots obtenir una veritable protecció.”

Solució del teu corredor:

En Luisma ens va explicar els seus problemes, així que vam revisar les pòlisses que tenia contractades a través del banc, vam fer números i la penalització del banc per canviar l’assegurança de llar el compensa completament, i ara tenen una llar més segura. Casa seva, des de l’entrada fins a l’últim metro de tanca, el que hi ha dins i les persones que hi viuen estan completament protegits.

Ara anem amb les assegurances de vida, les que protegiran la família en cas que passi alguna cosa. Sí, la família, i no el banc, però aquest és un altre tema.