Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

Espanya, campiona del món en reclamacions d’equipatges i cancel·lacions

Som els primers en incidències de viatge relacionades amb equipatges i cancel·lacions. I, subcampions en reclamacions per retards i despeses mèdiques.

Ostres! Són les quatre indemnitzacions fonamentals que paga una assegurança d’assistència en viatge. Saps com funcionen?

Salut

“Dos dies després d’arribar a Nova York em vaig posar malalt. Resulta que va ser un atac d’apendicitis i em van haver d’ingressar per operar-me. No vam gaudim del nostre viatge i tampoc no podia tornar a casa. Però gràcies a la nostra assegurança vam poder fer front al cost de l’operació dels dies que vaig estar ingressat i, a més, la meva dona em va poder acompanyar tota l’estona. Com podríem haver afrontat, si no, un pagament de 30.000 dòlars?” (Miguel F.)

Cancel·lacions

Et tornen els diners quan no pots fer el viatge.

Retards

Per cobrir despeses mentre esperes (menjar, allotjament, transport…). La demora és una de les preocupacions més grans dels passatgers d’avió.

Equipatge

Protecció davant de robatoris, atracaments, pèrdues o danys.

Segons on viatges, la broma et costarà més o menys. La més cara del 2019 es va pagar a la República Dominicana i va ser de 182.000 euros. No te la juguis, viatja segur!