10/10/2023

Espanya, l’ABCD dels bons viatges: ampla, bonica, càlida i diversa

Espanya és un tapís teixit amb fils d’història, llegendes i diversitat. Des del desert d’Almeria, on un es pot sentir com en una pel·lícula de l’oest, fins als boscos humits del nord, llar de meigas, trasgus i basajaun. I mentre molts ja es preparen per al pont de Tots Sants, d’altres prefereixen submergir-se en la celebració de Halloween.

Trasgus contra assegurances, qui guanya?

En un bosc particularment espès, els “manolos”, quatre amics inseparables, estaven perduts. El dia era fosc, i entre els arbres, una figura petita amb una gorra vermella distintiva i punxeguda es movia amb rapidesa. Era un trasgu, i semblava que tenia un pla. Just quan va girar una corba, els “manolos” van descobrir una trampa: la carretera era plena de pedres afilades. La seva furgoneta va derrapar i, en un instant, es van estavellar contra un arbre imponent.

És en moments inesperats com aquest, en què la mitologia s’entrellaça amb la realitat, que recordem la importància d’estar preparats. Afortunadament, entre el desconcert i l’adrenalina, un dels “manolos” va recordar la seva assegurança. El seu mòbil tenia cobertura i ràpidament va trucar a l’assistència a la carretera. La seva previsió els va garantir ajuda al lloc de l’accident, remolc, rescat i assistència per continuar el viatge.

Les sorgines van trencar les llunes?

D’altra banda, les sorgines, sovint malinterpretades com a malèvoles, en realitat eren llevadores i curanderes. Tot i que alguns encara creuen en les seves entremaliadures, la Cristina va saber que no havien sigut elles les que havien trencat les llunes del seu cotxe, sinó dos gamberros entremaliats. Afortunadament, la seva assegurança de cotxe va cobrir el dany i, a la corredoria, li vam confirmar totes les garanties de la seva pòlissa.

De la mateixa manera com les llegendes han protegit i ensenyat les generacions, una bona assegurança et pot protegir a tu i als teus en les teves aventures diàries. Per això, Cristina, quan pensis en el teu pròxim viatge, recorda que, amb una bona assegurança de cotxe i assistència en viatge, els teus desplaçaments sempre estaran ben coberts. I vet aquí un gos, i vet aquí un gat, i vet aquí que aquest viatge ja s’ha acabat.

 

Depósito Legal M-41589-2012 Edita: E2K Global