05/02/2024

“Fins que no hagis estimat un animal, una part de la teva ànima estarà adormida”, Anatole France

Els nostres gossos ens pregunten diàriament quant els estimem movent les cues i amb les mirades plenes de tendresa.

Però, com els demostrem el nostre amor? A través de passejos, jocs i, sobretot, comprometent-nos amb el seu benestar. Perquè si realment l’estimes, el protegeixes.

La teva mascota és un membre més de la teva llar. Comparteix cada moment amb la teva família i, per això, mereix protecció com qualsevol altre ésser estimat. Tens una assegurança de llar que cobreix la responsabilitat civil, que compensa els danys o les lesions que puguin causar a tercers, però això inclou el teu amic fidel Pluto?

L’assegurança de la llar cobreix la responsabilitat civil de les mascotes?

És un dubte comú entre els nostres clients. La resposta és que sí, però amb limitacions. Per això, per a una cobertura integral que inclogui responsabilitat civil, despeses veterinàries i extres, com ara despeses de sepeli, robatori o pèrdua, és imprescindible tenir una assegurança de mascotes.

Aquesta assegurança és essencial per:

  • Controlar les despeses veterinàries: que poden ser elevades en casos d’accidents o malalties.
  • Garantir una atenció veterinària de qualitat: que inclogui revisions regulars, vacunes i desparasitació, que ofereixen algunes de les nostres companyies d’assegurances.
  • Cobrir responsabilitats per danys o lesions: que la teva mascota pugui causar a tercers, a altres animals o a objectes, a través de l’assegurança de responsabilitat civil.

Tranquil·litat financera i emocional

La relació amb la teva mascota va més enllà de la companyia; és una connexió emocional profunda. Afrontar situacions mèdiques o emergències pot ser un cop econòmic significatiu. Una assegurança de mascotes t’ofereix la tranquil·litat de prendre decisions sobre el seu benestar sense preocupacions financeres.

Tenir cura d’un animal transforma vides: ens fa més responsables, empàtics i sociables. Una mascota eleva la nostra autoestima en acceptar-nos tal com som. Protegir-la amb una assegurança és una manera de tornar-li tot l’amor i lleialtat que ens dona.