03/01/2022

Hi ha assegurances extravertides, rebels, astutes i sinceres

Tornes a casa, a la rutina, després d’uns dies de descans nadalenc i… Horror! Et vas deixar una aixeta oberta, o ha estat el veí?

A Espanya es produeixen més de 800 incidències per hora en habitatges (segons les dades de la UNESPA). Per sort, molts dels contratemps s’inclouen en l’assegurança de la llar que té cura de casa teva, la inversió més gran que emprenem a la nostra vida i una de les fonts de despeses més grans de la nostra economia.

Les assegurances de la llar hi són per protegir la nostra economia en la mesura del que sigui possible quan pateix algun fort impacte en relació amb un possible sinistre, però també solen ser les assegurances que més dubtes plantegen als consumidors, ja que tenen moltes cobertures, però també una llista interminable de limitacions que poden provocar contratemps que pensàvem que estaven inclosos en la nostra pòlissa i després no és així.

Hi ha molts tipus d’assegurances: extravertides (molta xerrameca i poques cobertures), rebels (amb garanties excepcionals i inútils), astutes (sembla que protegeixen fins que es produeix un contratemps) i sinceres (cobertures precises, que serveixin per als interessos reals per als quals es contracten).

Per evitar prendre decisions errònies, cal aplicar el sentit comú: ser conscients de què és el que necessitem, quin és el nostre pressupost i a què estem disposats a renunciar i a què no. Per això treballem amb tu per analitzar algunes de les cobertures més importants i, sobretot, els pros i els contres d’algunes de les companyies que ofereixen les millors assegurances per a la llar. La pòlissa perfecta no existeix, però sí que existeix una assegurança adequada per a cada necessitat. Per això, el nostre objectiu és triar la que millor compleixi les teves necessitats, s’ajusti al teu pressupost i ofereixi les cobertures que realment necessites.

Aconseguim el teu millor programa d’assegurances de manera que tinguin els costos ajustats i siguin eficients, sòlides i estables per al futur.