05/02/2024

“L’amor és l’única cosa que creix quan es reparteix”, Antoine de Saint-Exupéry

Recordem la història del Valentí, el sacerdot que, empresonat per casar joves romans en secret, es va enamorar i va revelar el seu amor en una carta abans de morir un 14 de febrer.

Disset segles més tard, formar parella i construir un “enamorament sobtat etern” és més senzill, i després de l’amor ve el pas següent: crear una llar junts.

Amor blindat davant de les adversitats

A la nostra corredoria entenem que l’amor també s’enforteix protegint la llar. Una assegurança de llar és fonamental per prevenir i resoldre contratemps com ara goteres, inundacions, fallades elèctriques o situacions més greus com incendis i robatoris.

Els reptes quotidians poden ser oportunitats per enfortir l’amor, però també és essencial tenir cura dels moments especials fora de casa. Per això, t’oferim una assegurança de viatge i accidents, per viure mil aventures sense preocupacions. Cobrim des de cancel·lacions i pèrdues d’equipatge fins a despeses mèdiques inesperades, com ara un costós contratemps sanitari a l’estranger.

La salut, el regal més preuat

A més, en aquest sant Valentí, pensa en el regal més valuós: la salut. La nostra assegurança de salut t’ofereix tranquil·litat i cura, et permet triar especialistes, gestionar cites ràpidament i cobrir necessitats mèdiques, des d’hospitalitzacions fins a cirurgies i revisions periòdiques. Si parlem de salut, cal guanyar temps al temps.

Celebra l’amor, protegeix la vostra vida junts. Bon sant Valentí!