03/02/2023

L’assegurança no cobreix els culpables, o sí?

Vas a buscar els nens a l’escola i tens pressa per arribar a casa perquè has de tornar a l’oficina. Condueixes amb molt de trànsit, et saltes un cediu el pas i xoques… El teu fill petit es trenca la cama, tu les costelles… Afortunadament, el més gran només pateix una commoció lleu, però li has de fer radiografies… Uf!

Arribes a l’hospital i la Seguretat Social t’atendrà juntament amb els altres afectats, però passarà la factura a la teva assegurança. Horror! La teva assegurança a tercers no cobreix el conductor responsable de l’accident.

Qui pagarà les despeses sanitàries? Encara que en siguis el culpable, i allà t’han dit que no et cobria…

Problema resolt: inclou-hi la garantia del conductor.

Aquesta cobertura assumeix les despeses mèdiques sanitàries, la mort i la incapacitat tant del conductor principal com dels ocasionals. És molt important que hi incloguis qualsevol persona de menys de 25 anys que pugui conduir el cotxe, encara que sigui ocasionalment, perquè si no estan declarats, la pòlissa no se’n farà càrrec.

Aquesta garantia és molt interessant per als vehicles d’empresa, les flotes de camions i els cotxes (que faci servir el personal laboral de qualsevol empresa). Protegeix sense preocupar-se per qui és responsable.