01/08/2023

“L’autèntica riquesa és ser fill de bons pares”, Juan Luis Vives

“Vam començar sent dos, després tres. Sorpresa! De sobte, i gairebé sense pensar-ho, ens vam convertir en 5. Però el nostre número rodó és el 6. Benvinguda!”

La Maribel ha tornat a ser mare, quatre filles meravelloses, però ningú no li treu la bogeria que pot comportar tant amor maternofilial… Grans dosis de paciència multiplicat per amor infinit faran que tot vagi bé. I com que totes les persones necessitem ajuda externa, la Maribel té una assegurança de salut que l’ha acompanyat durant tots els embarassos, i després de cada naixement hi ha anat incloent cadascuna de les filles, perquè és molt important disposar d’una atenció pediàtrica personalitzada i ràpida, a més d’eficient.

Les nenes i el cònjuge, respectivament, també són les persones beneficiàries de l’assegurança de vida que tenen contractada els pares, no se sap mai, i per al futur de les seves filles vol una aposta segura. I que passi el que passi puguin disposar d’una quantitat econòmica per fer front a la nova situació familiar i a la supervivència econòmica de la família (estudis, deutes, despeses generals…).

Però en el dia a dia, l’assegurança de la llar serà qui es faci càrrec dels “embolics” que puguin fer quatre filles, les seves males passades (esperem que no gaires) les cobreix la RC.

I amb l’assegurança de cotxe estaran protegides en tots els desplaçaments, des d’anar a l’escola fins a anar al parc o visitar les ties i els avis al poble.

Enhorabona, Maribel! Cuida’t i gaudeix. Des de la nostra Corredoria ens encarreguem que estigueu segures.