06/03/2023

“L’hàbit no fa el monjo”, i si el monjo és aficionat…

Arriba la primavera, i després de passar l’hivern “hivernant”, tenim ganes de sol, d’activar el cos i de posar-nos en forma practicant esports a l’aire lliure: muntanya, senderisme, ciclisme, córrer… Per tenir una salut òptima es recomana practicar exercici diverses vegades a la setmana, però comprar un equipament de marca no et converteix en “pro” ni t’allibera dels accidents i les lesions.

Lamento dir-te que no hi ha cap exercici que sigui 100% sense riscos. Bé ho sap qui s’hi dedica professionalment.

Una assegurança multiesport és una assegurança d’accidents que et cobreix de possibles accidents o lesions que puguis patir mentre practiques algun esport. La pots contractar pel temps que consideris i per l’activitat concreta que vulguis fer. Un dia si vols provar l’escalada, per exemple, o els caps de setmana si comences a sortir a fer rutes a la muntanya, o decideixes agafar la bici. I quan t’hi animis i tinguis continuïtat en la teva pràctica esportiva, ho pots per mesos o per anualitats.

I què inclou?

Pot cobrir l’hospitalització diària i l’assistència sanitària per accident, indemnització per fractures, danys a l’equip esportiu, responsabilitat civil de tercers i, fins i tot, rescat.

Tu decideixes què, quan i on. A la nostra corredoria et mostrem totes les opcions que t’oferim.

Categories