Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis de l'ús i mesura del nostre lloc web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més información.

L’Hostaleria es reinventa i amplia els seus serveis

Casa Manoli és un petit bar del meu barri. De sempre han servit un menú diari, al migdia, i tapes per al servei de sopars. I, per descomptat, cafès, esmorzars i canyes.

En Ramón, l’amo del bar Casa Manoli, va decidir obrir el local la setmana passada. D’aquesta manera poden tornar a la “nova normalitat”. Intentar recuperar part de les pèrdues del negoci, remuntar econòmicament i tornar a escoltar el so dels estris, les veus i les rialles d’una clientela fidel.

Són molts anys servint menjar en un local on les taules no estan enumerades, sinó que les apunten amb el nom dels clients. I precisament per aquesta proximitat han decidit reinventar-se i ampliar els serveis amb menjar a domicili: “Emporta’t el teu tàper”.

La Manoli continua a la cuina, preparant els seus deliciosos plats. En Ramón prepara les comandes i en Manuel, el fill d’en Ramón, les reparteix a domicili. També hi ha la Sara, una simpàtica cambrera, que ara, amb tot l’equip de protecció, serveix les dues taules que han muntat a la terrassa, i també prepara les comandes tant per recollir al local com per repartir a domicili.

A la nostra corredoria els hem revisat i aconsellat sobre com poden actualitzar la seva pòlissa de comerç perquè cobreixi perfectament la garantia de responsabilitat civil de productes i, d’aquesta manera, la companyia s’encarregaria d’assumir qualsevol reclamació que es pugui produir pels productes alimentaris.